Kürtün Anadolu Lisesi

Vizyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK,OKULDA OLMAYANLARIN DA HAYALLERİNİ SÜSLEMEK.

Misyon: ÖĞRENME-ÖĞRETME BİLİNCİNDE OLAN;ÖĞRENDİKLERİNİ YAŞAMLA İLİŞKİLENDİREBİLEN;ÖĞRENDİKÇE GELİŞEN ,GELİŞTİREN BİREYLERİN ADRESİ OLMAK.

Başarılar:

Saatler: 08=00----15=20
Isınma: OKULUMUZ VE PANSİYONLARIMIZ KALORİFERLE ISITILMAKTADIR.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: OKULUMUZDA YABANCI DİL OLARAK İNGİLİZCE VE ALMANCA DERSLERİ OKUTULMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: TABAN PUAN 174 TAVAN PUAN 450´DİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: LYS ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME ORANIMIZ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN % 71'dir.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ SPOR SALONU TAM DONANIMLIDIR VE GALERİ BÖLÜMÜNDE RESİMLERİ MEVCUTTUR. OKULUMUZ İL VE İLÇE BAZINDA ÇOK SAYIDA SPOR ETKİNLİKLERİNE KATILMAKTADIR VE FARKLI BRANŞLARDA ÇOK SAYIDA DERECE ALMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA 2015-2016 VE 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARINDA TÜBİTAK BİLİM FUARI YAPILMIŞTIR VE BU FUARLA İLGİLİ RESİMLER SİTEMİZDE PAYLAŞILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: OKULUMUZDA 12 ÖĞRETMEN 100 ÖĞRENCİ BULUNMAKTADIR.

WEB - https://kurtunanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ÖZKÜRTÜN BELDESİ CAYRA MAH. CUMHURİYET CAD. KÜRTÜN ANADOLU LISESI BLOK NO: 1 KÜRTÜN / GÜMÜŞHANE

Yatakhane Koğuşu :29
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA NORMAL EĞİTİM ŞEKLİ UYGULANMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ ÖZKÜRTÜN BELDESİNDE BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 7 km , il merkezine 50 km.