KÖKSAL AK - OKUL MÜDÜRÜ

Gümüşhane Kürtün İlçesinin Köyiçi Mahallesinde doğdu. Eğitim hayatını Yukarı Uluköy İlkokulunda, Adapazarı (Sakarya) Hendek İlçesinin İmam Hatip Ortaokulunda, Gümüşhane İmam Hatip Lisesinde ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinde tamamladı.

Kürtün Süme İlköğretim Okulunda Türkçe Öğretmenliği, Kürtün Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği yaptı.

2010 yılından itibaren dört yıl Kürtün Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür yardımcılığı görevi yaptı. 2014 yılının Mayıs ayında Ordu’nun Çamaş İlçesine Şube Müdürü olarak atandı.

Aralık 2014 yılında atandığı Kürtün Anadolu İmam Hatip Lisesinde 8 yıl  Müdür olarak görev yapmıştır. 2023 Eylül atamasıyla Kürtün Anadolu Lisesi Müdürlüğüne görevlendirilmiştir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Amatör ve hobi olarak futbol, voleybol, masa tenisi ve balıkçılıkla ilgilenmektedir.

(505) 586 1563 Eposta